31.01.2018 r.

Zarabiaj z duetem korzyści – Toyota Bank wznawia popularną promocję

Toyota Bank we współpracy z Agorą Performance uruchomił kolejną edycję akcji promocyjnej zatytułowanej „Zarabiaj z duetem korzyści – edycja 2”. Dzięki niej, dotychczasowi, jak również nowi klienci banku otrzymają szansę otrzymania znaczącej premii poprzez wzięcie udziału
    w akcji „Duet lokat – edycja 2”, a następnie „Polecaj i zarabiaj”. Maksymalna suma premii

„Zarabiaj z duetem korzyści – edycja 2”. Dzięki niej, dotychczasowi, jak również nowi klienci banku otrzymają szansę otrzymania znaczącej premii poprzez wzięcie udziału w akcji „Duet lokat – edycja 2”,
    a następnie „Polecaj i zarabiaj”. Maksymalna suma premii dla nowego klienta to nawet 430 zł. Rejestracja do promocji trwa od 30.01.2018 do 23.02.2018 roku.

„Zarabiaj z duetem korzyści” to dobrze znana akcja promocyjna. W wyniku wielkiego zainteresowania promocją wśród klientów, Toyota Bank zdecydował się na kontynuację popularnej oferty.

W ramach tegorocznej edycji, zainteresowani powinni zarejestrować się na dedykowanej stronie Organizatora: https://duetlokat2.zpremia.pl, posiadać bądź założyć Konto Jedyne, uruchomić i utrzymać przez minimum 90 dni dwie lokaty: Lokatę Sprint na 180 dni na minimum 3000 zł (2,5% w skali roku)
    oraz Lokatę Plus na 9 miesięcy na przynajmniej 5 000 zł (2,0% w skali roku). Okres rejestracji możliwy jest wyłącznie między 30.01.2018, a 23.02.2018 r. Spełniając powyższe warunki dotychczasowy Klient otrzyma, poza zyskiem z tytułu oprocentowania lokat, premię w wysokości 70 zł, a nowy
    Klient – 140 zł.

Każdy Klient, zarejestrowany w promocji „Duet lokat – edycja 2”, otrzyma również szansę uzyskania premii dodatkowej poprzez udział w akcji „Polecaj i zarabiaj”. Wystarczy, że w momencie rejestracji na stronie https://duetlokat2.zpremia.pl wygenerował 8 znakowy kod, który przekazał osobie poleconej. Wówczas to Nowy Klient, który założył Konto Jedyne oraz poprawnie wprowadził otrzymany kod wraz z imieniem, nazwiskiem oraz adresem e-mail polecającego otrzyma premię dodatkową w wysokości 50 zł. Kody możemy przekazać wyłącznie 4 znajomym, a więc maksymalna wartość premii może wynieść nawet 200 zł. Osoba polecona może być również polecającym, a zatem przy zakładaniu Konta Jedynego wygenerować kod i przekazać kolejnemu znajomemu.

Udział w akcji „Zarabiaj z duetem korzyści – edycja 2” oferuje szanse na proste otrzymanie ponadprzeciętnych, wymiernych korzyści finansowych. Spełnienie wszystkich warunków oznaczać będzie bowiem zysk z tytułu oprocentowania obu lokat:  Lokata Sprint i Lokata Plus, 70 zł lub 140 zł premii
    oraz 200 zł premii dodatkowej z akcji „Polecaj i zarabiaj” przy poleceniu Konta Jedynego 4 osobom. Suma profitów może więc wynieść nawet 360 zł dla klienta dotychczasowego i 430 zł dla Nowego Klienta.

- Ubiegłoroczna akcja promocyjna „Zarabiaj z duetem korzyści” spotkała się z szerokim i pozytywnym wydźwiękiem. Klienci doceniają to, iż wychodząc naprzeciw ich oczekiwaniom oferujemy możliwość uzyskania szeregu wymiernych korzyści finansowych, niedostępnych przy lokowaniu środków w tradycyjnych depozytach bankowych. W związku z tym zdecydowaliśmy się na kolejną edycję akcji, udowadniając, że długofalowa współpraca z nami to czysty zysk – mówi Dominika Cepek, Marketing Manager w Toyota Bank Polska.

Rozstrzygnięcie akcji „Duet lokat” oraz akcji „Polecaj i zarabiaj”, tj. powiadomienie o zakwalifikowaniu
    do otrzymania Premii i Premii dodatkowej nastąpi do dnia 26.07.2018. Wypłata premii następni do dnia 8.08.2018 r.

Więcej szczegółów na temat promocji: http://duetlokat2.zpremia.pl oraz na temat oferty produktowej Toyota Bank: www.toyotabank.pl.

Kontakt prasowy