24.01.2019 r.

Indeksowane Konto Oszczędnościowe najlepszym rachunkiem oszczędnościowym 2018 roku

Indeksowane Konto Oszczędnościowe oferowane przez Toyota Bank Polska, zostało uznane przez portal Bankier.pl za najlepszy rachunek oszczędnościowy w 2018 roku. Konto królowało w prestiżowych rankingach finansowego portalu aż przez 7 miesięcy ubiegłego roku. Rachunek daje gwarantowane oprocentowanie, a koszt jego prowadzania może wynosić 0 zł.

W comiesięcznych rankingach kont oszczędnościowych sporządzanych przez portal finansowy Bankier.pl, Indeksowane Konto Oszczędnościowe od Toyota Bank, zajęło aż siedmiokrotnie pierwsze miejsce w kategorii „Najlepsze konta oszczędnościowe dla 10 000 zł bez dodatkowych warunków”.

Wyróżniony produkt od Toyota Bank to dobrze oprocentowane konto oszczędnościowe w szczególności przeznaczone dla osób, które unikają blokowania swoich środków na długich lokatach. Klient może założyć rachunek w kilka minut przez Internet, a warunki korzystania z niego, są niezwykle przejrzyste.

Konto jest w pełni funkcjonalnym rachunkiem bankowym, a jeśli klient nie będzie wypłacał z niego środków, jego prowadzenie będzie darmowe.

Od posiadaczy Indeksowanego Konta Oszczędnościowego, bank nie wymaga  również posiadania karty płatniczej, ani żadnej aktywności transakcyjnej. Ponadto klienci mogą korzystać z bogatej oferty lokat terminowych do Toyota Bank.

- Jest nam niezmiernie miło, że nasze Indeksowane Konto Oszczędnościowe zostało docenione przez ekspertów jednego z najlepszych portali finansowych w Polsce. Mechanizm konta daje naszym Klientom gwarantowane oprocentowanie, którego wysokość odpowiadać będzie zawsze aktualnym trendom panującym na rynku pieniężnym. Jest to szczególnie istotne m.in. podczas obecnej stagnacji na rynku lokat - mówi Bartosz Suchecki, Product Manager Toyota Bank Polska.

Więcej szczegółów znajduje się tutaj.

Podsumowanie Rankingu:

Kontakt prasowy