01.08.2018 r.

50 zł premii za założenie lokaty w Toyota Bank

Wraz z początkiem sierpnia Toyota Bank rusza ze swoją najnowszą akcją promocyjną „Premia za lokatę”. W ramach akcji, wszyscy klienci którzy posiadają dowolne konto osobiste w Toyota Bank oraz założą lokatę na minimum 10 000 zł, otrzymają premię pieniężną w wysokości 50 zł. Z akcji można skorzystać do 31 sierpnia 2018 roku.

31.07.2018 r.

Toyota Bank rusza z kampanią edukacyjną do wszystkich kierowców

"MOTOFINANSE: portfel nowoczesnego kierowcy" to najnowsza kampania edukacyjna Toyota Bank & Toyota Leasing, realizowana we współpracy z blogerem finansowym Maciejem Samcikiem. Kampania informować będzie jak - korzystając z różnego rodzaju produktów finansowych - optymalizować koszty związane z codzienną eksploatacją samochodu.

11.06.2018 r.

Polacy korzystają z nowoczesnych form leasingu

Polscy przedsiębiorcy stają się coraz dojrzalsi i gotowi do korzystania z nowatorskich form finansowania aut firmowych. Największą popularnością cieszą się produkty oparte o tzw. podwyższoną wartość resztową, które dają możliwość częstszej wymiany samochodu oraz zakupu w niższej cenie, lepiej wyposażonego pojazdu.

01.06.2018 r.

Usługi Toyota Leasing z elitarnym Laurem Konsumenta - Grand Prix 2018

Innowacyjne produkty finansowe oferowane przez Toyota Leasing Polska, otrzymały kolejną prestiżową nagrodę Laur Konsumenta - Grand Prix 2018 w kategorii Usługi Leasingowe. Podstawę oceny w tym najbardziej cenionym plebiscycie stanowią opinie samych klientów, zbierane w wieloetapowym sondażu przy współpracy z instytucją badawczą.

31.01.2018 r.

Zarabiaj z duetem korzyści – Toyota Bank wznawia popularną promocję

Toyota Bank we współpracy z Agorą Performance uruchomił kolejną edycję akcji promocyjnej zatytułowanej „Zarabiaj z duetem korzyści – edycja 2”. Dzięki niej, dotychczasowi, jak również nowi klienci banku otrzymają szansę otrzymania znaczącej premii poprzez wzięcie udziału w akcji „Duet lokat – edycja 2”, a następnie „Polecaj i zarabiaj”. Maksymalna suma premii dla nowego klienta to nawet 430 zł. Rejestracja do promocji trwa od 30.01.2018 do 23.02.2018 roku.

30.01.2018 r.

Toyota Bank rozbudowuje ofertę lokat

Toyota Bank rozszerza ofertę depozytów bankowych o Lokatę Sprint na 180 dni oraz Lokatę Plus na 9 miesięcy. Oprocentowanie lokat wyniesie odpowiednio 2,5% i 2,0% w skali roku, co pozwoli na osiągnięcie ponadprzeciętnych zysków w krótkim okresie oszczędnościowym. Lokaty dostępne przez Internet skierowane są do wszystkich Klientów, którzy założą bądź posiadają już Konto Jedyne w Banku. Dostęp do nowych produktów banku został uruchomiony z dniem 30 stycznia br.

22.01.2018 r.

Usługi Toyota Leasing Polska nagrodzone Laurem Konsumenta 2018

Toyota Leasing Polska oferująca Leasing SMARTPLAN - nowoczesne rozwiązanie z zakresu finansowania samochodów otrzymała prestiżową nagrodę ‘Laur Konsumenta 2018’ w kategorii Usługi Leasingowe. Podstawę oceny w tym najbardziej cenionym plebiscycie stanowią opinie samych klientów, zbierane w wieloetapowym sondażu przy współpracy z instytucją badawczą.