15.04.2019 r.

Toyota Bank i Toyota Leasing Polska z dużym wzrostem sprzedaży

Toyota Bank oraz Toyota Leasing Polska zakończyły poprzedni rok ze znakomitym wynikiem – sfinansowały aż o 30% więcej aut Toyoty i Lexusa względem roku poprzedniego. Spośród ponad 22 tysięcy podpisanych umów, 2/3 z nich stanowiły kontrakty leasingowe. Spółka zapowiada jednocześnie wprowadzenie leasingu konsumenckiego, dalszy rozwój finansowania aut używanych oraz poszerzenie oferty dla przedsiębiorców z segmentu MŚP. Ponadto bank wdroży zupełnie nowy system bankowości internetowej.

25.01.2019 r.

50 zł premii za założenie dowolnej lokaty w Toyota Bank

Toyota Bank wystartował ze swoją najnowszą akcją promocyjną „Premia za lokatę”. W ramach akcji, wszyscy klienci banku którzy posiadają dowolne konto  w Toyota Bank oraz założą sześciomiesięczną lokatę na minimum 10 000 zł, otrzymają premię pieniężną w wysokości 50 zł. Z akcji można skorzystać do 28 lutego 2019 roku.

24.01.2019 r.

Indeksowane Konto Oszczędnościowe najlepszym rachunkiem oszczędnościowym 2018 roku

Indeksowane Konto Oszczędnościowe oferowane przez Toyota Bank Polska, zostało uznane przez portal Bankier.pl za najlepszy rachunek oszczędnościowy w 2018 roku. Konto królowało w prestiżowych rankingach finansowego portalu aż przez 7 miesięcy ubiegłego roku. Rachunek daje gwarantowane oprocentowanie, a koszt jego prowadzania może wynosić 0 zł.