11.06.2018 r.

Polacy korzystają z nowoczesnych form leasingu

Polscy przedsiębiorcy stają się coraz dojrzalsi i gotowi do korzystania z nowatorskich form finansowania aut firmowych. Największą popularnością cieszą się produkty oparte o tzw. podwyższoną wartość resztową, które dają możliwość częstszej wymiany samochodu oraz zakupu w niższej cenie, lepiej wyposażonego pojazdu.

01.06.2018 r.

Usługi Toyota Leasing z elitarnym Laurem Konsumenta - Grand Prix 2018

Innowacyjne produkty finansowe oferowane przez Toyota Leasing Polska, otrzymały kolejną prestiżową nagrodę Laur Konsumenta - Grand Prix 2018 w kategorii Usługi Leasingowe. Podstawę oceny w tym najbardziej cenionym plebiscycie stanowią opinie samych klientów, zbierane w wieloetapowym sondażu przy współpracy z instytucją badawczą.

31.01.2018 r.

Zarabiaj z duetem korzyści – Toyota Bank wznawia popularną promocję

Toyota Bank we współpracy z Agorą Performance uruchomił kolejną edycję akcji promocyjnej zatytułowanej „Zarabiaj z duetem korzyści – edycja 2”. Dzięki niej, dotychczasowi, jak również nowi klienci banku otrzymają szansę otrzymania znaczącej premii poprzez wzięcie udziału w akcji „Duet lokat – edycja 2”, a następnie „Polecaj i zarabiaj”. Maksymalna suma premii dla nowego klienta to nawet 430 zł. Rejestracja do promocji trwa od 30.01.2018 do 23.02.2018 roku.

30.01.2018 r.

Toyota Bank rozbudowuje ofertę lokat

Toyota Bank rozszerza ofertę depozytów bankowych o Lokatę Sprint na 180 dni oraz Lokatę Plus na 9 miesięcy. Oprocentowanie lokat wyniesie odpowiednio 2,5% i 2,0% w skali roku, co pozwoli na osiągnięcie ponadprzeciętnych zysków w krótkim okresie oszczędnościowym. Lokaty dostępne przez Internet skierowane są do wszystkich Klientów, którzy założą bądź posiadają już Konto Jedyne w Banku. Dostęp do nowych produktów banku został uruchomiony z dniem 30 stycznia br.

22.01.2018 r.

Usługi Toyota Leasing Polska nagrodzone Laurem Konsumenta 2018

Toyota Leasing Polska oferująca Leasing SMARTPLAN - nowoczesne rozwiązanie z zakresu finansowania samochodów otrzymała prestiżową nagrodę ‘Laur Konsumenta 2018’ w kategorii Usługi Leasingowe. Podstawę oceny w tym najbardziej cenionym plebiscycie stanowią opinie samych klientów, zbierane w wieloetapowym sondażu przy współpracy z instytucją badawczą.

16.11.2017 r.

1000 zł premii od Toyota Bank z okazji Wyprzedaży rocznika 2017 w Toyocie

Z okazji Wyprzedaży 2017 w salonach Toyota, klienci będą mogli skorzystać nie tylko z wysokich rabatów cenowych na zakup aut, ale także z atrakcyjnej promocji finansowania od Toyota Bank. Dotychczasowi posiadacze finansowania w Toyota Bank, otrzymają łącznie aż 1 000 zł premii za zakup kolejnej Toyoty w Kredycie SMARTPLAN. Dzięki dogodnemu połączeniu rabatów wyprzedażowych z atrakcyjną ofertą od Toyota Bank, klienci będą mogli zaoszczędzić od kilku do nawet kilkunastu tysięcy złotych na zakupie auta oraz na jeszcze niższej racie miesięcznej.

19.07.2017 r.

Leasing SMARTPLAN z nagrodą Laur Klienta – Odkrycie 2017

Innowacyjne finansowanie samochodów oferowane przez Toyota Leasing Polska, otrzymało prestiżową nagrodę ‘Laur Klienta - Odkrycie 2017’ w kategorii Usługi Leasingowe. Podstawę oceny w tym najbardziej cenionym plebiscycie stanowią opinie samych klientów, zbierane w wieloetapowym sondażu przy współpracy z instytucją badawczą.